Семеен хотел "Анели"

За нас, собствениците и персоналът на семеен хотел "Анели", гр.Банско, е удоволствие да Ви посрещнем и да се опитаме да направиме незабравим Вашия престой при нас.

Разположен на типична банска уличка (ул Рила №10), само на 5 минути пеша от малкия център на града, семеен хотел "Анели" разполага с механа за 70 човека, лоби бар с няколко екзотични къта, ски гардероб, минибус,Wi-Fi.

Непосредствено до нас е изградено мултифункционално спортно игрище, на което може съвсем безплатно да се играе футбол, волейбол, бадминтон и др.

Семеен хотел "Анели", гр. Банско предлага на своите гости безплатно: ползване на безжичен Интернет, както и трансфер с минибус до кабинковия лифт и обратно.

Семеен хотел "Анели", гр. Банско разполага с общо 18 стаи, от които: 5 тройни с възможност за 1 допълнително легло, 6 двойни, 5 двойни (спалня) с възможност за 1 допълнително легло, 1 апартамент за 3-ма човека.

Обзавеждане на стаите на семеен хотел "Анели", гр. Банско - Стаите са с баня и WC, телевизор с кабелна телевизия, минибар, телефон, сешоар. Във всяка стая има легла с удобни матраци, гардероб, нощни шкафчета, бюро, столове,Wi-Fi.

Новини и събития